Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij samostojnih visokošolskih in višješolskih izobraževalnih organizacij
Uvodnik
Iskanje
Brskanje
Statistika
Obvestila
Kontakti
Prijava
Izpis gradiva
A+
|
A-
|
|
SLO
|
ENG
Naslov:
Uvajanje novega ekoprodukta na planini v Posočju : diplomska naloga višjega strokovnega izobraževanja
Avtorji:
ID
Gaser, Mitja
(Avtor)
ID
Vidic, Franci
(Mentor)
Več o mentorju...
Datoteke:
VIS_Gaser_Mitja_i2020.pdf
(1,83 MB)
MD5: C5189E2A1C1FE6939AC29E65E9AD1971
Jezik:
Slovenski jezik
Vrsta gradiva:
Višješolska diplomska naloga
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BCN - Biotehniški center Naklo
Ključne besede:
mleko
,
mlečni izdelki
,
sir
,
sirni namaz
Kraj izida:
Strahinj
Kraj izvedbe:
Strahinj
Založnik:
[M. Gaser]
Leto izida:
2020
Leto izvedbe:
2020
Št. strani:
VI, 50 f.
PID:
20.500.12556/ReVIS-6659
UDK:
637.1/.3
COBISS.SI-ID:
13814019
Datum objave v ReVIS:
06.05.2020
Število ogledov:
3729
Število prenosov:
106
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
milk
,
dairy products
,
cheese
,
cream cheese
Nazaj