Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij samostojnih visokošolskih in višješolskih izobraževalnih organizacij
Uvodnik
Iskanje
Brskanje
Statistika
Obvestila
Kontakti
Prijava
Izpis gradiva
A+
|
A-
|
|
SLO
|
ENG
Naslov:
Potencial trajnostnega gastronomskega turizma v Sloveniji : magistrska naloga
Avtorji:
ID
Bogičević, Tanja
(Avtor)
ID
Marulc, Elena
(Mentor)
Več o mentorju...
Datoteke:
RAZ_Bogicevic_Tanja_i2020.pdf
(1,02 MB)
MD5: 3CE70C7E0F584F21C47167FA2B2ED934
Jezik:
Slovenski jezik
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
FKPV - Fakulteta za komercialne in poslovne vede
Ključne besede:
trajnostni turizem
,
turizem
,
gastronomija
,
kadri
,
magistrsko delo
Kraj izida:
Celje
Kraj izvedbe:
Celje
Založnik:
[T. Bogičević]
Leto izida:
2020
Leto izvedbe:
2020
Št. strani:
135 f., 15 f. pril.
PID:
20.500.12556/ReVIS-6846
UDK:
338.48:641.5(043.2)
COBISS.SI-ID:
26553859
Opomba:
Mag. delo bolonjskega študijskega programa;
Datum objave v ReVIS:
31.08.2020
Število ogledov:
2512
Število prenosov:
163
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Nazaj