Repozitorij samostojnih visokošolskih in višješolskih izobraževalnih organizacij

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Potencial trajnostnega gastronomskega turizma v Sloveniji : magistrska naloga
Avtorji:ID Bogičević, Tanja (Avtor)
ID Marulc, Elena (Mentor) Več o mentorju... Novo okno
Datoteke:.pdf RAZ_Bogicevic_Tanja_i2020.pdf (1,02 MB)
MD5: 3CE70C7E0F584F21C47167FA2B2ED934
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:FKPV - Fakulteta za komercialne in poslovne vede
Ključne besede:trajnostni turizem, turizem, gastronomija, kadri, magistrsko delo
Kraj izida:Celje
Kraj izvedbe:Celje
Založnik:[T. Bogičević]
Leto izida:2020
Leto izvedbe:2020
Št. strani:135 f., 15 f. pril.
PID:20.500.12556/ReVIS-6846 Novo okno
UDK:338.48:641.5(043.2)
COBISS.SI-ID:26553859 Novo okno
Opomba:Mag. delo bolonjskega študijskega programa;
Datum objave v ReVIS:31.08.2020
Število ogledov:2512
Število prenosov:163
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Nazaj