Repozitorij samostojnih visokošolskih in višješolskih izobraževalnih organizacij

Izpis gradiva
A+ | A- | SLO | ENG

Naslov:Potencial trajnostnega gastronomskega turizma v Sloveniji
Avtorji:Bogičević, Tanja (Avtor)
Marulc, Elena (Mentor) Več o soavtorju... Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:FKPV - Fakulteta za komercialne in poslovne vede
Ključne besede:trajnostni turizem, turizem, gastronomija, kadri, magistrsko delo
Leto izida:2020
Založnik:[T. Bogičević]
Izvor:Celje
UDK:338.48:641.5(043.2)
COBISS_ID:26553859 Povezava se odpre v novem oknu
Opomba:Mag. delo bolonjskega študijskega programa;
Število ogledov:127
Število prenosov:23
Datoteke:.pdf RAZ_Bogicevic_Tanja_i2020.pdf (1,02 MB)
 
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.

Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Nazaj