Repozitorij samostojnih visokošolskih in višješolskih izobraževalnih organizacij

Izpis gradiva
A+ | A- | SLO | ENG

Naslov:Vpliv hranilne raztopine na izbrane morfološke in biokemične lastnosti solate (Lactuca sativa L.)
Avtorji:Grčar, Manca (Avtor)
Žnidarčič, Dragan (Mentor) Več o soavtorju... Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Višješolska diplomska naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BCN - Biotehniški center Naklo
Ključne besede:hidroponika, hranilne raztopine, solata, sorte, morfološke lastnosti, biokemične lastnosti
Leto izida:2022
Založnik:[M. Grčar]
Izvor:Strahinj
UDK:631.589.2
COBISS_ID:104141571 Povezava se odpre v novem oknu
Opomba:Nasl. z nasl. zaslona; Opis vira z dne 7.4.2021;
Število ogledov:289
Število prenosov:21
Datoteke:URL http://revis.openscience.si/
.pdf VIS_Grcar_Manca_i2022.pdf (2,05 MB)
 
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.

Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Nazaj