Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij samostojnih visokošolskih in višješolskih izobraževalnih organizacij
Uvodnik
Iskanje
Brskanje
Statistika
Obvestila
Kontakti
Prijava
Izpis gradiva
A+
|
A-
|
|
SLO
|
ENG
Naslov:
Vpliv hranilne raztopine na izbrane morfološke in biokemične lastnosti solate (Lactuca sativa L.) : diplomska naloga
Avtorji:
ID
Grčar, Manca
(Avtor)
ID
Žnidarčič, Dragan
(Mentor)
Več o mentorju...
Datoteke:
VIS_Grcar_Manca_i2022.pdf
(2,05 MB)
MD5: BEB3FCDBAC52065301FDE025C5AE2F5A
http://revis.openscience.si/
Jezik:
Slovenski jezik
Vrsta gradiva:
Višješolska diplomska naloga
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BCN - Biotehniški center Naklo
Ključne besede:
hidroponika
,
hranilne raztopine
,
solata
,
sorte
,
morfološke lastnosti
,
biokemične lastnosti
Kraj izida:
Strahinj
Kraj izvedbe:
Strahinj
Založnik:
[M. Grčar]
Leto izida:
2022
Leto izvedbe:
2022
Št. strani:
VIII, 37 str.
PID:
20.500.12556/ReVIS-8770
UDK:
631.589.2
COBISS.SI-ID:
104141571
Opomba:
Nasl. z nasl. zaslona; Opis vira z dne 7.4.2021;
Datum objave v ReVIS:
08.04.2022
Število ogledov:
1664
Število prenosov:
92
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Nazaj