Repozitorij samostojnih visokošolskih in višješolskih izobraževalnih organizacij

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Vpliv hranilne raztopine na izbrane morfološke in biokemične lastnosti solate (Lactuca sativa L.) : diplomska naloga
Avtorji:ID Grčar, Manca (Avtor)
ID Žnidarčič, Dragan (Mentor) Več o mentorju... Novo okno
Datoteke:.pdf VIS_Grcar_Manca_i2022.pdf (2,05 MB)
MD5: BEB3FCDBAC52065301FDE025C5AE2F5A
 
URL http://revis.openscience.si/
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Višješolska diplomska naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BCN - Biotehniški center Naklo
Ključne besede:hidroponika, hranilne raztopine, solata, sorte, morfološke lastnosti, biokemične lastnosti
Kraj izida:Strahinj
Kraj izvedbe:Strahinj
Založnik:[M. Grčar]
Leto izida:2022
Leto izvedbe:2022
Št. strani:VIII, 37 str.
PID:20.500.12556/ReVIS-8770 Novo okno
UDK:631.589.2
COBISS.SI-ID:104141571 Novo okno
Opomba:Nasl. z nasl. zaslona; Opis vira z dne 7.4.2021;
Datum objave v ReVIS:08.04.2022
Število ogledov:1664
Število prenosov:92
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Nazaj