Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij samostojnih visokošolskih in višješolskih izobraževalnih organizacij
Uvodnik
Iskanje
Brskanje
Statistika
Obvestila
Kontakti
Prijava
Izpis gradiva
A+
|
A-
|
|
SLO
|
ENG
Naslov:
Projekt Milk-ed - moderno in inovativno spletno izobraževanje o postopkih predelave mleka v Evropi
Avtorji:
ID
Špelko, Mihela
(Avtor)
Datoteke:
RAZ_Spelko_Mihela_i2022.pdf
(732,46 KB)
MD5: D78AD56FF7FA9DB0C531C18CFF0FC52F
Jezik:
Slovenski jezik
Vrsta gradiva:
Neznano
Tipologija:
1.04 - Strokovni članek
Organizacija:
BCN - Biotehniški center Naklo
Ključne besede:
projekt Erasmus+
,
evropska predelava mleka
,
spletna platforma
,
brezplačen dostop
,
mlekarstvo
,
inovacije
,
interaktivno izobraževanje on-line
Leto izida:
2022
Št. strani:
str. 36-40
Številčenje:
Letn. 11, št. 20
PID:
20.500.12556/ReVIS-9782
UDK:
637
ISSN pri članku:
1855-9204
COBISS.SI-ID:
140831747
Opomba:
Besedilo samo v slov.;
Datum objave v ReVIS:
28.06.2023
Število ogledov:
806
Število prenosov:
37
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Gradivo je del revije
Naslov:
Moje podeželje : strokovna revija za razvoj podeželja
Založnik:
Biotehniški center Naklo, Višja strokovna šola
ISSN:
1855-9204
COBISS.SI-ID:
251473408
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Modern and innovative on-line based know-how on European dairy processing
Ključne besede:
Erasmus+ project
,
European milk processing
,
online platform
,
free access
,
dairy processing education
,
innovation
,
interactive on-line education
Nazaj