Repozitorij samostojnih visokošolskih in višješolskih izobraževalnih organizacij

Izpis gradiva
A+ | A- | SLO | ENG

Naslov:Nov priročnik o izdelavi jogurta, sira in masla
Avtorji:Šubic, Tatjana (Avtor)
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Članek v reviji
Tipologija:1.04 - Strokovni članek
Organizacija:BCN - Biotehniški center Naklo
Ključne besede:mleko, mlečni izdelki, tehnologija, senzorične lastnosti, napake
Leto izida:2023
UDK:637.142.2
ISSN pri članku:1855-9204
COBISS_ID:162772995 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:136
Število prenosov:11
Datoteke:.pdf RAZ_Subic_Tatjana_i2023.pdf (206,05 KB)
 
Nadgradivo:Moje podeželje
Biotehniški center Naklo, Višja strokovna šola
 
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.

Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Nazaj