Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij samostojnih visokošolskih in višješolskih izobraževalnih organizacij
Uvodnik
Iskanje
Brskanje
Statistika
Obvestila
Kontakti
Prijava
Izpis gradiva
A+
|
A-
|
|
SLO
|
ENG
Naslov:
Nov priročnik o izdelavi jogurta, sira in masla
Avtorji:
ID
Šubic, Tatjana
(Avtor)
Datoteke:
RAZ_Subic_Tatjana_i2023.pdf
(206,05 KB)
MD5: E9A1D2BA4CCBAB61A9DE4AEFEA22B865
Jezik:
Slovenski jezik
Vrsta gradiva:
Članek v reviji
Tipologija:
1.04 - Strokovni članek
Organizacija:
BCN - Biotehniški center Naklo
Ključne besede:
mleko
,
mlečni izdelki
,
tehnologija
,
senzorične lastnosti
,
napake
Leto izida:
2023
Št. strani:
str. 31-32
Številčenje:
Letn. 12, št. 21
PID:
20.500.12556/ReVIS-10335
UDK:
637.142.2
ISSN pri članku:
1855-9204
COBISS.SI-ID:
162772995
Datum objave v ReVIS:
19.02.2024
Število ogledov:
655
Število prenosov:
24
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Gradivo je del revije
Naslov:
Moje podeželje : strokovna revija za razvoj podeželja
Založnik:
Biotehniški center Naklo, Višja strokovna šola
ISSN:
1855-9204
COBISS.SI-ID:
251473408
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
milk
,
dairy products
,
technology
,
sensory properties
,
defects
Nazaj