Repozitorij samostojnih visokošolskih in višješolskih izobraževalnih organizacij

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Prilagoditev receptur biskvitnih mas v slaščičarni Kongresnega centra Brdo : diplomska naloga višjega strokovnega izobraževanja
Avtorji:ID Ažbe, Saša (Avtor)
ID Šubic, Tatjana (Mentor) Več o mentorju... Novo okno
Datoteke:.pdf VIS_Azbe_Sasa_i2024.pdf (1,30 MB)
MD5: 8130B2A756A9BC240AC72AFB2184D10F
 
URL http://revis.openscience.si/IzpisGradiva.php?id=10369&lang=slv
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Višješolska diplomska naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BCN - Biotehniški center Naklo
Ključne besede:biskviti, biskvitne mase, sladkor, zamenjava sladkorja, kokosov sladkor, stevija, med, tehnološka uporabnost, senzorično ocenjevanje, slaščičarstvo
Kraj izida:Strahinj
Kraj izvedbe:Strahinj
Založnik:[S. Ažbe]
Leto izida:2024
Leto izvedbe:2024
Št. strani:1 spletni vir (1 datoteka PDF (VII, 39 str.))
PID:20.500.12556/ReVIS-10373 Novo okno
UDK:664.143
COBISS.SI-ID:188017923 Novo okno
Opomba:Nasl. z nasl. zaslona; Opis vira z dne 7. 3. 2024;
Datum objave v ReVIS:07.03.2024
Število ogledov:666
Število prenosov:35
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Nazaj