Repozitorij samostojnih visokošolskih in višješolskih izobraževalnih organizacij

Izpis gradiva
A+ | A- | SLO | ENG

Naslov:Prilagoditev receptur biskvitnih mas v slaščičarni Kongresnega centra Brdo
Avtorji:Ažbe, Saša (Avtor)
Šubic, Tatjana (Mentor) Več o soavtorju... Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Višješolska diplomska naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BCN - Biotehniški center Naklo
Ključne besede:biskviti, biskvitne mase, sladkor, zamenjava sladkorja, kokosov sladkor, stevija, med, tehnološka uporabnost, senzorično ocenjevanje, slaščičarstvo
Leto izida:2024
Založnik:[S. Ažbe]
Izvor:Strahinj
UDK:664.143
COBISS_ID:188017923 Povezava se odpre v novem oknu
Opomba:Nasl. z nasl. zaslona; Opis vira z dne 7. 3. 2024;
Število ogledov:148
Število prenosov:19
Datoteke:URL http://revis.openscience.si/IzpisGradiva.php?id=10369&lang=slv
.pdf VIS_Azbe_Sasa_i2024.pdf (1,30 MB)
 
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.

Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Nazaj