Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij samostojnih visokošolskih in višješolskih izobraževalnih organizacij
Uvodnik
Iskanje
Brskanje
Statistika
Obvestila
Kontakti
Prijava
Izpis gradiva
A+
|
A-
|
|
SLO
|
ENG
Naslov:
Je predelava mleka A2 aktualna?
Avtorji:
ID
Gril, Irena
(Avtor)
ID
Tajnšek, Lena
(Avtor)
Datoteke:
13-15.pdf
(318,12 KB)
MD5: 842BBA912F28A93F5934AC2B02269665
Jezik:
Slovenski jezik
Vrsta gradiva:
Neznano
Tipologija:
1.04 - Strokovni članek
Organizacija:
BCN - Biotehniški center Naklo
Ključne besede:
mleko
,
beljakovine v mleku
,
A1 ß -kazein
,
A2 ß - kazein
,
predelava mleka
,
selekcija
Datum objave:
01.12.2023
Leto izida:
2023
Št. strani:
str. 13-15
Številčenje:
Letn. 12, št. 22
PID:
20.500.12556/ReVIS-10784
UDK:
637.14
ISSN pri članku:
1855-9204
COBISS.SI-ID:
183195651
Opomba:
Besedilo samo v slov.;
Datum objave v ReVIS:
20.09.2024
Število ogledov:
213
Število prenosov:
3
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Gradivo je del revije
Naslov:
Moje podeželje : strokovna revija za razvoj podeželja
Založnik:
Biotehniški center Naklo, Višja strokovna šola
ISSN:
1855-9204
COBISS.SI-ID:
251473408
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Is A2 milk processing relevant?
Ključne besede:
milk
,
proteins in milk
,
A1 milk
,
A1
,
A 2ß-casein
,
milk processing
,
selection
Nazaj