Repozitorij samostojnih visokošolskih in višješolskih izobraževalnih organizacij

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Je predelava mleka A2 aktualna?
Avtorji:ID Gril, Irena (Avtor)
ID Tajnšek, Lena (Avtor)
Datoteke:.pdf 13-15.pdf (318,12 KB)
MD5: 842BBA912F28A93F5934AC2B02269665
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Neznano
Tipologija:1.04 - Strokovni članek
Organizacija:BCN - Biotehniški center Naklo
Ključne besede:mleko, beljakovine v mleku, A1 ß -kazein, A2 ß - kazein, predelava mleka, selekcija
Datum objave:01.12.2023
Leto izida:2023
Št. strani:str. 13-15
Številčenje:Letn. 12, št. 22
PID:20.500.12556/ReVIS-10784 Novo okno
UDK:637.14
ISSN pri članku:1855-9204
COBISS.SI-ID:183195651 Novo okno
Opomba:Besedilo samo v slov.;
Datum objave v ReVIS:20.09.2024
Število ogledov:225
Število prenosov:3
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Moje podeželje : strokovna revija za razvoj podeželja
Založnik:Biotehniški center Naklo, Višja strokovna šola
ISSN:1855-9204
COBISS.SI-ID:251473408 Novo okno

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Is A2 milk processing relevant?
Ključne besede:milk, proteins in milk, A1 milk, A1, A 2ß-casein, milk processing, selection


Nazaj