Naslov: | Strategije ohranjanja konkurenčnosti v tržnem segmentu restavracij |
---|
Avtorji: | ID Potokar, Žiga (Avtor) ID Vadnjal, Jaka (Mentor) Več o mentorju... |
Datoteke: | 7147$$PotokarZ_3OTP_NOVO_NOVO.pdf (1,32 MB) MD5: 3BCCB51186072A0E0738DBAEC3ECD3E0
|
---|
Jezik: | Slovenski jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Diplomsko delo/naloga |
---|
Organizacija: | GeaCol - Gea College
|
---|
Opis: | Pomen diplomskega dela se kaže v predstavitvi pomena razvoja strategij gostinskih storitev restavracije v funkciji doseganja konkurenčnih prednosti in določenega pozicioniranja. Poleg tega je bilo izjemno pomembno dokazati, da je strategija restavracij ključnega pomena za uspeh v času krize, kakršni smo bili priča zaradi epidemije koronavirusne bolezni covid-19. V prvem delu so predstavljene teoretične podlage v zvezi s to raziskavo, sledijo bolj svojevrstne ugotovitve v zvezi z določenimi strategijami restavracij v času kriznih razmer.
V zadnjem delu diplomskega dela so predstavljeni primeri treh uspešnih zgodb iz tujine. Ti primeri tuje prakse so pomagali pri določanju smernic in idej za morebitno novonastalo restavracijo v Sloveniji, ki bi bila drugačna od ostalih in bi bila specializirana za goste višje plačilne sposobnosti. |
---|
Ključne besede: | strategija, restavracija, trendi restavracij, kriza, tuja praksa |
---|
Leto izida: | 2024 |
---|
PID: | 20.500.12556/ReVIS-10841 |
---|
Datum objave v ReVIS: | 02.10.2024 |
---|
Število ogledov: | 272 |
---|
Število prenosov: | 4 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |