| Naslov: | Drobnjakovi štrukeljci - priprava recepture in izdelka za prodajo : diplomska naloga višjega strokovnega izobraževanja |
|---|
| Avtorji: | ID Krek, Natalija (Avtor) ID Tajnšek, Lena (Mentor) Več o mentorju...  ID Pagon, Eva (Komentor) |
| Datoteke: | https://revis.openscience.si
Natalija_Krek-_Drobnjakovi_struklji_,KONCANO.pdf (1,11 MB) MD5: DE89724B21351AB9C76E41A5C78C2D3B
|
|---|
| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|
| Vrsta gradiva: | Višješolska diplomska naloga |
|---|
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
|---|
| Organizacija: | BCN - Biotehniški center Naklo
|
|---|
| Ključne besede: | drobnjakovi štrukeljci, zamrznjeni izdelek, jušna zakuha, Poljanska dolina, procesni diagram, HACCP, drevo odločanja za KT in KKT |
|---|
| Kraj izida: | Strahinj |
|---|
| Kraj izvedbe: | Strahinj |
|---|
| Založnik: | N. Krek |
|---|
| Leto izida: | 2024 |
|---|
| Leto izvedbe: | 2024 |
|---|
| Št. strani: | 1 spletni vir (1 datoteka PDF (IX, 49 str.)) |
|---|
| PID: | 20.500.12556/ReVIS-10889  |
|---|
| UDK: | 641 |
|---|
| COBISS.SI-ID: | 211760387  |
|---|
| Opomba: | Nasl. z nasl. zaslona;
Opis vira z dne 16. 10. 2024;
|
|---|
| Datum objave v ReVIS: | 16.10.2024 |
|---|
| Število ogledov: | 935 |
|---|
| Število prenosov: | 17 |
|---|
| Metapodatki: |  |
|---|
|
:
|
Kopiraj citat |
|---|
| | | | Objavi na: |  |
|---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |