Naslov: | Drobnjakovi štrukeljci - priprava recepture in izdelka za prodajo : diplomska naloga višjega strokovnega izobraževanja |
---|
Avtorji: | ID Krek, Natalija (Avtor) ID Tajnšek, Lena (Mentor) Več o mentorju... ID Pagon, Eva (Komentor) |
Datoteke: | https://revis.openscience.si
Natalija_Krek-_Drobnjakovi_struklji_,KONCANO.pdf (1,11 MB) MD5: DE89724B21351AB9C76E41A5C78C2D3B
|
---|
Jezik: | Slovenski jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Višješolska diplomska naloga |
---|
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
---|
Organizacija: | BCN - Biotehniški center Naklo
|
---|
Ključne besede: | drobnjakovi štrukeljci, zamrznjeni izdelek, jušna zakuha, Poljanska dolina, procesni diagram, HACCP, drevo odločanja za KT in KKT |
---|
Kraj izida: | Strahinj |
---|
Kraj izvedbe: | Strahinj |
---|
Založnik: | N. Krek |
---|
Leto izida: | 2024 |
---|
Leto izvedbe: | 2024 |
---|
Št. strani: | 1 spletni vir (1 datoteka PDF (IX, 49 str.)) |
---|
PID: | 20.500.12556/ReVIS-10889 |
---|
UDK: | 641 |
---|
COBISS.SI-ID: | 211760387 |
---|
Opomba: | Nasl. z nasl. zaslona;
Opis vira z dne 16. 10. 2024;
|
---|
Datum objave v ReVIS: | 16.10.2024 |
---|
Število ogledov: | 205 |
---|
Število prenosov: | 8 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |