Repozitorij samostojnih visokošolskih in višješolskih izobraževalnih organizacij

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Omejitve v prehrani sodobnih turistov - tržna niša ali konkurenčna prednost v ponudbi Thermane, d. d. : diplomska naloga
Avtorji:ID Urajnik, Klavdija (Avtor)
ID Sitar Matelič, Milena (Mentor) Več o mentorju... Novo okno
Datoteke:.pdf RAZ_Urajnik_Klavdija_i2017.pdf (1,01 MB)
MD5: 32FDA8F63D6B62D9C0A1364A706C4BF0
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Diplomsko delo/naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FKPV - Fakulteta za komercialne in poslovne vede
Ključne besede:turizem, turistična ponudba, dostopni turizem, kulinarika, gostje, omejitve v prehrani, celiakija, intoleranca na mleko, intoleranca na gluten, intoleranca na jajca, diplomsko delo
Kraj izida:Celje
Kraj izvedbe:Celje
Založnik:[K. Urajnik]
Leto izida:2017
Leto izvedbe:2017
Št. strani:62 f., 8 f. pril.
PID:20.500.12556/ReVIS-2657 Novo okno
UDK:338.487:641/642-056(043.2)
COBISS.SI-ID:513673788 Novo okno
Opomba:Dipl. delo 1. stopnje bolonjskega študija;
Datum objave v ReVIS:21.12.2017
Število ogledov:3316
Število prenosov:137
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Nazaj