Naslov: | Omejitve v prehrani sodobnih turistov - tržna niša ali konkurenčna prednost v ponudbi Thermane, d. d. : diplomska naloga |
---|
Avtorji: | ID Urajnik, Klavdija (Avtor) ID Sitar Matelič, Milena (Mentor) Več o mentorju... |
Datoteke: | RAZ_Urajnik_Klavdija_i2017.pdf (1,01 MB) MD5: 32FDA8F63D6B62D9C0A1364A706C4BF0
|
---|
Jezik: | Slovenski jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Diplomsko delo/naloga |
---|
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
---|
Organizacija: | FKPV - Fakulteta za komercialne in poslovne vede
|
---|
Ključne besede: | turizem, turistična ponudba, dostopni turizem, kulinarika, gostje, omejitve v prehrani, celiakija, intoleranca na mleko, intoleranca na gluten, intoleranca na jajca, diplomsko delo |
---|
Kraj izida: | Celje |
---|
Kraj izvedbe: | Celje |
---|
Založnik: | [K. Urajnik] |
---|
Leto izida: | 2017 |
---|
Leto izvedbe: | 2017 |
---|
Št. strani: | 62 f., 8 f. pril. |
---|
PID: | 20.500.12556/ReVIS-2657 |
---|
UDK: | 338.487:641/642-056(043.2) |
---|
COBISS.SI-ID: | 513673788 |
---|
Opomba: | Dipl. delo 1. stopnje bolonjskega študija;
|
---|
Datum objave v ReVIS: | 21.12.2017 |
---|
Število ogledov: | 3316 |
---|
Število prenosov: | 137 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |