| Naslov: | Omejitve v prehrani sodobnih turistov - tržna niša ali konkurenčna prednost v ponudbi Thermane, d. d. : diplomska naloga |
|---|
| Avtorji: | ID Urajnik, Klavdija (Avtor) ID Sitar Matelič, Milena (Mentor) Več o mentorju...  |
| Datoteke: | RAZ_Urajnik_Klavdija_i2017.pdf (1,01 MB) MD5: 32FDA8F63D6B62D9C0A1364A706C4BF0
|
|---|
| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|
| Vrsta gradiva: | Diplomsko delo/naloga |
|---|
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
|---|
| Organizacija: | FKPV - Fakulteta za komercialne in poslovne vede
|
|---|
| Ključne besede: | turizem, turistična ponudba, dostopni turizem, kulinarika, gostje, omejitve v prehrani, celiakija, intoleranca na mleko, intoleranca na gluten, intoleranca na jajca, diplomsko delo |
|---|
| Kraj izida: | Celje |
|---|
| Kraj izvedbe: | Celje |
|---|
| Založnik: | [K. Urajnik] |
|---|
| Leto izida: | 2017 |
|---|
| Leto izvedbe: | 2017 |
|---|
| Št. strani: | 62 f., 8 f. pril. |
|---|
| PID: | 20.500.12556/ReVIS-2657  |
|---|
| UDK: | 338.487:641/642-056(043.2) |
|---|
| COBISS.SI-ID: | 513673788  |
|---|
| Opomba: | Dipl. delo 1. stopnje bolonjskega študija;
|
|---|
| Datum objave v ReVIS: | 21.12.2017 |
|---|
| Število ogledov: | 4177 |
|---|
| Število prenosov: | 138 |
|---|
| Metapodatki: |  |
|---|
|
:
|
Kopiraj citat |
|---|
| | | | Objavi na: |  |
|---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |