Repozitorij samostojnih visokošolskih in višješolskih izobraževalnih organizacij

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Prepoznavnost koroške kuhinje : diplomska naloga
Avtorji:ID Merzdovnik, Katja (Avtor)
ID Vovk Škerl, Petra (Mentor) Več o mentorju... Novo okno
Datoteke:.pdf RAZ_Merzdovnik_Katja_i2018.pdf (1,31 MB)
MD5: 3D88D81C5E2408747CB272DB267265BF
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Diplomsko delo/naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FKPV - Fakulteta za komercialne in poslovne vede
Ključne besede:turizem, turistična ponudba, kulturna dediščina, kulinarika, regionalne jedi, diplomsko delo
Kraj izida:Celje
Kraj izvedbe:Celje
Založnik:[K. Merzdovnik]
Leto izida:2018
Leto izvedbe:2018
Št. strani:55 f., 5 f. pril.
PID:20.500.12556/ReVIS-5264 Novo okno
UDK:338.48:339.138:641.56(497.413)(043.2)
COBISS.SI-ID:513715260 Novo okno
Opomba:Dipl. delo 1. stopnje bolonjskega študija;
Datum objave v ReVIS:08.10.2018
Število ogledov:3510
Število prenosov:129
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Nazaj