Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij samostojnih visokošolskih in višješolskih izobraževalnih organizacij
Uvodnik
Iskanje
Brskanje
Statistika
Obvestila
Kontakti
Prijava
Izpis gradiva
A+
|
A-
|
SLO
|
ENG
Naslov:
Prepoznavnost koroške kuhinje
Avtorji:
Merzdovnik, Katja
(Avtor)
Vovk Škerl, Petra
(Mentor)
Več o soavtorju...
Jezik:
Slovenski jezik
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo/naloga
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
FKPV - Fakulteta za komercialne in poslovne vede
Ključne besede:
turizem
,
turistična ponudba
,
kulturna dediščina
,
kulinarika
,
regionalne jedi
,
diplomsko delo
Leto izida:
2018
Založnik:
[K. Merzdovnik]
Izvor:
Celje
UDK:
338.48:339.138:641.56(497.413)(043.2)
COBISS_ID:
513715260
Opomba:
Dipl. delo 1. stopnje bolonjskega študija;
Število ogledov:
2814
Število prenosov:
127
Datoteke:
RAZ_Merzdovnik_Katja_i2018.pdf
(1,31 MB)
Metapodatki:
Skupna ocena:
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Nazaj