Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij samostojnih visokošolskih in višješolskih izobraževalnih organizacij
Uvodnik
Iskanje
Brskanje
Statistika
Obvestila
Kontakti
Prijava
Izpis gradiva
A+
|
A-
|
|
SLO
|
ENG
Naslov:
Prepoznavnost koroške kuhinje : diplomska naloga
Avtorji:
ID
Merzdovnik, Katja
(Avtor)
ID
Vovk Škerl, Petra
(Mentor)
Več o mentorju...
Datoteke:
RAZ_Merzdovnik_Katja_i2018.pdf
(1,31 MB)
MD5: 3D88D81C5E2408747CB272DB267265BF
Jezik:
Slovenski jezik
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo/naloga
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
FKPV - Fakulteta za komercialne in poslovne vede
Ključne besede:
turizem
,
turistična ponudba
,
kulturna dediščina
,
kulinarika
,
regionalne jedi
,
diplomsko delo
Kraj izida:
Celje
Kraj izvedbe:
Celje
Založnik:
[K. Merzdovnik]
Leto izida:
2018
Leto izvedbe:
2018
Št. strani:
55 f., 5 f. pril.
PID:
20.500.12556/ReVIS-5264
UDK:
338.48:339.138:641.56(497.413)(043.2)
COBISS.SI-ID:
513715260
Opomba:
Dipl. delo 1. stopnje bolonjskega študija;
Datum objave v ReVIS:
08.10.2018
Število ogledov:
3868
Število prenosov:
130
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Nazaj