Repozitorij samostojnih visokošolskih in višješolskih izobraževalnih organizacij

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Določanje parametrov sušenja konzumnih jabolčnih krhljev : diplomska naloga višjega strokovnega izobraževanja
Avtorji:ID Jenko, Urša (Avtor)
ID Levstek, Tomaž (Mentor) Več o mentorju... Novo okno
Datoteke:.pdf VIS_Jenko_Ursa_i2018.pdf (1,61 MB)
MD5: F90860A5EF815A7577A830A52E34A882
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Višješolska diplomska naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BCN - Biotehniški center Naklo
Ključne besede:jabolčni krhlji, sušenje, temperatura, vlaga, parametri sušenja
Kraj izida:Strahinj
Kraj izvedbe:Strahinj
Založnik:[U. Jenko]
Leto izida:2018
Leto izvedbe:2018
Št. strani:VII, 43 f.
PID:20.500.12556/ReVIS-6476 Novo okno
UDK:641.4:664.8.047
COBISS.SI-ID:1024877930 Novo okno
Datum objave v ReVIS:20.03.2020
Število ogledov:3187
Število prenosov:142
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:apple slices, drying, temperature, moisture, drying parameters


Nazaj