Naslov: | Evalvacija smiselnosti, učinkovitosti in kvalitete izvedenih izobraževanj na delovnem mestu : magistrska naloga |
---|
Avtorji: | ID Zupančič, Klara (Avtor) ID Erman, Nuša (Mentor) Več o mentorju... |
Datoteke: |
Gradivo nima datotek. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v COBISS-u. |
---|
Jezik: | Slovenski jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Magistrsko delo/naloga |
---|
Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
---|
Organizacija: | FIŠ - Fakulteta za informacijske študije v Novem mestu
|
---|
Opis: | Če želijo biti delovne organizacije uspešne, morajo stremeti k nenehnemu razvoju. Hitro in predvsem primerno se morajo odzvati na vse spremembe, še zlasti glede sprememb v zakonodaji, tehnologiji in trgu. Brez zaposlenih, ki nenehno pridobivajo, izpopolnjujejo ter obnavljajo svoje znanje, je slednje zelo oteženo. Glede na vse pozitivne učinke, ki jih prinaša izobraževanje zaposlenih na delovnem mestu, je smiselno, da delovne organizacije svoje zaposlene nenehno spodbujajo k izobraževanju. V magistrski nalogi se osredotočamo na raziskovanje smiselnosti, učinkovitosti in kvaliteto izobraževanj, namenjenih zaposlenim v delovnih organizacijah. Predvsem nas o tem zanima mnenje delovnih organizacij in zaposlenih. |
---|
Ključne besede: | izobraževanje zaposlenih, delovna organizacija, delovno mesto, smiselnost, učinkovitost, kvaliteta |
---|
Kraj izida: | Novo mesto |
---|
Kraj izvedbe: | Novo mesto |
---|
Založnik: | [K. Zupančič] |
---|
Leto izida: | 2022 |
---|
Leto izvedbe: | 2022 |
---|
Št. strani: | XV, 106 str. |
---|
PID: | 20.500.12556/ReVIS-8751 |
---|
UDK: | 005.963.5:331.108.45 |
---|
COBISS.SI-ID: | 102330627 |
---|
Opomba: | Na ov.: Magistrska naloga : študijskega programa druge stopnje;
|
---|
Datum objave v ReVIS: | 25.03.2022 |
---|
Število ogledov: | 1263 |
---|
Število prenosov: | 0 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |