Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij samostojnih visokošolskih in višješolskih izobraževalnih organizacij
Uvodnik
Iskanje
Brskanje
Statistika
Obvestila
Kontakti
Prijava
Izpis gradiva
A+
|
A-
|
SLO
|
ENG
Naslov:
Senzorična analiza živil od čutil do e-čutil
Avtorji:
Polajnar, Tadeja
(Avtor)
Jezik:
Slovenski jezik
Vrsta gradiva:
Članek v reviji
Tipologija:
1.04 - Strokovni članek
Organizacija:
BCN - Biotehniški center Naklo
Ključne besede:
senzorična analiza
,
tehnike senzoričnega ocenjevanja
,
preskuševalec
,
instrumentalna senzorična analiza
Leto izida:
2022
UDK:
664:37
ISSN pri članku:
1855-9204
COBISS_ID:
115572739
Opomba:
Besedilo samo v slov.;
Število ogledov:
451
Število prenosov:
41
Datoteke:
RAZ_Polajnar_Tadeja_i2022.pdf
(389,76 KB)
Nadgradivo:
Moje podeželje
Biotehniški center Naklo, Višja strokovna šola
Metapodatki:
Skupna ocena:
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
The sensory analysis of foods - from senses to e-senses
Ključne besede:
sensory analysis
,
sensory evaluation techniques
,
sensory scientist
,
instrumental sensory analysis
Nazaj