Repozitorij samostojnih visokošolskih in višješolskih izobraževalnih organizacij

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Senzorična analiza živil od čutil do e-čutil
Avtorji:ID Polajnar, Tadeja (Avtor)
Datoteke:.pdf RAZ_Polajnar_Tadeja_i2022.pdf (389,76 KB)
MD5: 95F02E7055C0F53C4B2A745D50FC47A3
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Članek v reviji
Tipologija:1.04 - Strokovni članek
Organizacija:BCN - Biotehniški center Naklo
Ključne besede:senzorična analiza, tehnike senzoričnega ocenjevanja, preskuševalec, instrumentalna senzorična analiza
Leto izida:2022
Št. strani:str. 26-29
Številčenje:Letn. 11, št. 19
PID:20.500.12556/ReVIS-9552 Novo okno
UDK:664:37
ISSN pri članku:1855-9204
COBISS.SI-ID:115572739 Novo okno
Opomba:Besedilo samo v slov.;
Datum objave v ReVIS:25.01.2023
Število ogledov:898
Število prenosov:54
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Moje podeželje : strokovna revija za razvoj podeželja
Založnik:Biotehniški center Naklo, Višja strokovna šola
ISSN:1855-9204
COBISS.SI-ID:251473408 Novo okno

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The sensory analysis of foods - from senses to e-senses
Ključne besede:sensory analysis, sensory evaluation techniques, sensory scientist, instrumental sensory analysis


Nazaj