Repozitorij samostojnih visokošolskih in višješolskih izobraževalnih organizacij

Izpis gradiva
A+ | A- | SLO | ENG

Naslov:Senzorična analiza živil od čutil do e-čutil
Avtorji:Polajnar, Tadeja (Avtor)
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Članek v reviji
Tipologija:1.04 - Strokovni članek
Organizacija:BCN - Biotehniški center Naklo
Ključne besede:senzorična analiza, tehnike senzoričnega ocenjevanja, preskuševalec, instrumentalna senzorična analiza
Leto izida:2022
UDK:664:37
ISSN pri članku:1855-9204
COBISS_ID:115572739 Povezava se odpre v novem oknu
Opomba:Besedilo samo v slov.;
Število ogledov:451
Število prenosov:41
Datoteke:.pdf RAZ_Polajnar_Tadeja_i2022.pdf (389,76 KB)
 
Nadgradivo:Moje podeželje
Biotehniški center Naklo, Višja strokovna šola
 
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.

Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The sensory analysis of foods - from senses to e-senses
Ključne besede:sensory analysis, sensory evaluation techniques, sensory scientist, instrumental sensory analysis


Nazaj