Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij samostojnih visokošolskih in višješolskih izobraževalnih organizacij
Uvodnik
Iskanje
Brskanje
Statistika
Obvestila
Kontakti
Prijava
Izpis gradiva
A+
|
A-
|
|
SLO
|
ENG
Naslov:
Senzorična analiza živil od čutil do e-čutil
Avtorji:
ID
Polajnar, Tadeja
(Avtor)
Datoteke:
RAZ_Polajnar_Tadeja_i2022.pdf
(389,76 KB)
MD5: 95F02E7055C0F53C4B2A745D50FC47A3
Jezik:
Slovenski jezik
Vrsta gradiva:
Članek v reviji
Tipologija:
1.04 - Strokovni članek
Organizacija:
BCN - Biotehniški center Naklo
Ključne besede:
senzorična analiza
,
tehnike senzoričnega ocenjevanja
,
preskuševalec
,
instrumentalna senzorična analiza
Leto izida:
2022
Št. strani:
str. 26-29
Številčenje:
Letn. 11, št. 19
PID:
20.500.12556/ReVIS-9552
UDK:
664:37
ISSN pri članku:
1855-9204
COBISS.SI-ID:
115572739
Opomba:
Besedilo samo v slov.;
Datum objave v ReVIS:
25.01.2023
Število ogledov:
898
Število prenosov:
54
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Gradivo je del revije
Naslov:
Moje podeželje : strokovna revija za razvoj podeželja
Založnik:
Biotehniški center Naklo, Višja strokovna šola
ISSN:
1855-9204
COBISS.SI-ID:
251473408
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
The sensory analysis of foods - from senses to e-senses
Ključne besede:
sensory analysis
,
sensory evaluation techniques
,
sensory scientist
,
instrumental sensory analysis
Nazaj