Repository of colleges and higher education institutions

Statistics of ReVIS
A+ | A- | SLO | ENG

Bibliography of the person, including all types of documents, not only theses.

BSc theses (29)

  1. Enej Barber: Absentizem v podjetju Komunala, javno podjetje, d.o.o.
  2. Domen Pajk: Absentizem na delovnem mestu
  3. Gabriel Braini: Analiza medijskih objav o projektih podjetja Planet Matters
  4. Jerneja Zupanek: Idejna zasnova glampinga v majhnem kraju
  5. Maja Malec: Delovni procesi Glavne pisarne Nacionalnega inštituta za biologijo
  6. Darko Selinšek: Analiza trga ob uvedbi novega izdelka
  7. Maruša Vranc: Trženjska raziskava trga zeliščnih čajev
  8. Andrej Mamec: Obvladovanje časa v prodaji
  9. Mladen Inđić: Prednosti in slabosti študentskega dela z vidika študentov in delodajalcev
  10. Maksima Korbar: Brezposelnost v Sloveniji v času velike recesije in koronavirusne pandemije
  11. Bernarda Hojnik: Redno in študentsko delo z vidika delodajalca in zaposlenega
  12. Maja Urbanč: Iskanje primerne strategije na področju recikliranja odpadkov v Sloveniji
  13. Kseniia Kretova: Zadovoljstvo gostov s storitvami butičnega B&B Fani&Rozi
  14. Tina Dvornik: Prenova trženjskih aktivnosti v podjetju X
  15. Tara Šertel: Tržno komuniciranje v turistični agenciji X na Finskem
  16. Aljaž Kodrun: Zadovoljstvo ključnih SAP uporabnikov v podjetju X
  17. Oleksandr Mantulin: Analiza zadovoljstva gostov v izbranem hotelu H
  18. Maša Markelj: Nove ciljne skupine odjemalcev gostinskega podjetja Ponvica, d. o. o.
  19. Vesna Kumer: Značilnosti medgeneracijskega prehoda v podjetju Hladilna tehnika Kumer Milan, s. p.
  20. Inna Mantulina: Raziskava prodajnega trga za uvajanje novega izdelka
  21. Nastasija Erhatič: Analiza zadovoljstva gostov v Hotelu Maribor
  22. Katja Orehek Hati: Zasnova blagovne znamke s področja kulinarike in turizma
  23. Vesna Susič: Poslovni načrt za ustanovitev podjetja Zelenica, d. o. o.
  24. Katja Merzdovnik: Prepoznavnost koroške kuhinje
  25. Anja Gorišek: Zadovoljstvo gostov restavracije Hotela X
  26. Veronika Novak: Tržno komuniciranje v podjetju Hotel Sava Rogaška, d. o. o.
  27. Bernarda Avsec: Pomen embalaže pri prodaji izdelkov
  28. Rok Tacer: Vpliv izbranih elementov pospeševanja prodaje na nabavno funkcijo v podjetju
  29. Jasna Ibralić: Uvajanje nove storitve na primeru novega gostinskega ponudnika na Velenjskem gradu