Repozitorij samostojnih visokošolskih in višješolskih izobraževalnih organizacij

Statistika ReVIS
A+ | A- | SLO | ENG

Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.

Diplomska dela (6)

  1. Nuša Mubi: Izdelava Podbreške potice
  2. Lucija Šprajc: Fermentirani mlečni izdelek z dodano hranilno vrednostjo
  3. Ida Kušar: Vpliv deleža mlečne maščobe v mleku na senzorične lastnosti sira za žar
  4. Ana Dolenc: Primerjava lastnosti jogurtov in fermentiranega mandljevega napitka
  5. Nejc Gubanc: Izdelava presnih tort
  6. Saša Ažbe: Prilagoditev receptur biskvitnih mas v slaščičarni Kongresnega centra Brdo

Druga dela (4)

  1. Tatjana Šubic, Irena Gril: Sicilija - dežela kulinarike in priložnosti za razvoj lokalne ponudbe
  2. Tatjana Šubic: Priprava mesa za kulinarično uporabo
  3. Irena Gril, Tatjana Šubic: Erasmus+ gostujoča predavanja in usposabljanje v Brugesu
  4. Tatjana Šubic: Nov priročnik o izdelavi jogurta, sira in masla