Naslov: | Dejavniki uspešnosti restavracij z Michelinovo zvezdico |
---|
Avtorji: | ID Kratochwill, Špela (Avtor) ID Berginc, Dario (Mentor) Več o mentorju... |
Datoteke: | 2546$$diplomsko_delo_-_spela_kratochwill.pdf (1,47 MB) MD5: B95B9A5FC3E7BC03F3897DA52A3516EE
|
---|
Jezik: | Slovenski jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Diplomsko delo/naloga |
---|
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
---|
Organizacija: | GeaCol - Gea College
|
---|
Opis: | V diplomskem delu so predstavljeni dejavniki uspešnosti v restavracijah v Sloveniji. Obravnavane restavracije so restavracije, ki so bile nagrajene z Michelinovo zvezdico ali Michelinovim krožnikom. Dejavnike uspešnosti in kriterije Michelinovega vodiča smo analizirali s pomočjo intervjujev vodij naštetih restavracij.
Namen diplomskega dela je predstaviti specifično smer gostinske dejavnosti ter vodenje restavracij z Michelinovo zvezdico z vidika dejavnikov uspešnosti. Cilji diplomskega dela so raziskati, katere so bistvene značilnosti uspešnosti poslovanja restavracij z Michelinovo zvezdico z vidika uspešnosti, na osnovi pridobljenih primarnih in sekundarnih podatkov pa opredeliti kriterije za doseg nivoja Michelinovega vodiča in s tem pridobitev nagrade Michelinove zvezdice ter raziskati, analizirati in predstaviti primer organizacij oziroma restavracij Hiša Franko, Restavracija Dam, JB restavracija, AS in Cubo ter jih med seboj primerjati. |
---|
Ključne besede: | Dejavniki uspešnosti, kriteriji ocenjevanja, Michelinova zvezdica, Michelinov vodič, restavracija, gostinska panoga. |
---|
Kraj izida: | Ljubljana |
---|
Založnik: | [Š. Kratochwill] |
---|
Leto izida: | 2021 |
---|
PID: | 20.500.12556/ReVIS-8278 |
---|
UDK: | 005(043.3) |
---|
COBISS.SI-ID: | 73923331 |
---|
Datum objave v ReVIS: | 21.08.2021 |
---|
Število ogledov: | 1208 |
---|
Število prenosov: | 189 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |