Repozitorij samostojnih visokošolskih in višješolskih izobraževalnih organizacij

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Z dobro moko do dobrega kruha
Avtorji:ID Žnidarčič, Dragan (Avtor)
Datoteke:.pdf RAZ_Znidarcic_Dragan_i2022.pdf (519,72 KB)
MD5: AD32E479AE6C0775370EA9A6CC99AD5B
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Članek v reviji
Tipologija:1.04 - Strokovni članek
Organizacija:BCN - Biotehniški center Naklo
Ključne besede:pšenica, krušna moka, kakovostni parametri
Leto izida:2022
Št. strani:str. 12-16
Številčenje:Letn. 11, št. 19
PID:20.500.12556/ReVIS-9549 Novo okno
UDK:633
ISSN pri članku:1855-9204
COBISS.SI-ID:115523331 Novo okno
Opomba:Besedilo samo v slov.;
Datum objave v ReVIS:25.01.2023
Število ogledov:958
Število prenosov:53
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Moje podeželje : strokovna revija za razvoj podeželja
Založnik:Biotehniški center Naklo, Višja strokovna šola
ISSN:1855-9204
COBISS.SI-ID:251473408 Novo okno

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Quality flour for good bread
Ključne besede:wheat, bread flour, quality parameters


Nazaj