Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij samostojnih visokošolskih in višješolskih izobraževalnih organizacij
Uvodnik
Iskanje
Brskanje
Statistika
Obvestila
Kontakti
Prijava
Izpis gradiva
A+
|
A-
|
|
SLO
|
ENG
Naslov:
Z dobro moko do dobrega kruha
Avtorji:
ID
Žnidarčič, Dragan
(Avtor)
Datoteke:
RAZ_Znidarcic_Dragan_i2022.pdf
(519,72 KB)
MD5: AD32E479AE6C0775370EA9A6CC99AD5B
Jezik:
Slovenski jezik
Vrsta gradiva:
Članek v reviji
Tipologija:
1.04 - Strokovni članek
Organizacija:
BCN - Biotehniški center Naklo
Ključne besede:
pšenica
,
krušna moka
,
kakovostni parametri
Leto izida:
2022
Št. strani:
str. 12-16
Številčenje:
Letn. 11, št. 19
PID:
20.500.12556/ReVIS-9549
UDK:
633
ISSN pri članku:
1855-9204
COBISS.SI-ID:
115523331
Opomba:
Besedilo samo v slov.;
Datum objave v ReVIS:
25.01.2023
Število ogledov:
962
Število prenosov:
53
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Gradivo je del revije
Naslov:
Moje podeželje : strokovna revija za razvoj podeželja
Založnik:
Biotehniški center Naklo, Višja strokovna šola
ISSN:
1855-9204
COBISS.SI-ID:
251473408
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Quality flour for good bread
Ključne besede:
wheat
,
bread flour
,
quality parameters
Nazaj