Repozitorij samostojnih visokošolskih in višješolskih izobraževalnih organizacij

Izpis gradiva
A+ | A- | SLO | ENG

Naslov:Z dobro moko do dobrega kruha
Avtorji:Žnidarčič, Dragan (Avtor)
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Članek v reviji
Tipologija:1.04 - Strokovni članek
Organizacija:BCN - Biotehniški center Naklo
Ključne besede:pšenica, krušna moka, kakovostni parametri
Leto izida:2022
UDK:633
ISSN pri članku:1855-9204
COBISS_ID:115523331 Povezava se odpre v novem oknu
Opomba:Besedilo samo v slov.;
Število ogledov:475
Število prenosov:45
Datoteke:.pdf RAZ_Znidarcic_Dragan_i2022.pdf (519,72 KB)
 
Nadgradivo:Moje podeželje
Biotehniški center Naklo, Višja strokovna šola
 
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.

Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Quality flour for good bread
Ključne besede:wheat, bread flour, quality parameters


Nazaj