Repository of colleges and higher education institutions

Statistics of ReVIS
A+ | A- | SLO | ENG

Bibliography of the person, including all types of documents, not only theses.

BSc theses (5)

  1. Lucija Šprajc: Fermentirani mlečni izdelek z dodano hranilno vrednostjo
  2. Ida Kušar: Vpliv deleža mlečne maščobe v mleku na senzorične lastnosti sira za žar
  3. Ana Dolenc: Primerjava lastnosti jogurtov in fermentiranega mandljevega napitka
  4. Nejc Gubanc: Izdelava presnih tort
  5. Saša Ažbe: Prilagoditev receptur biskvitnih mas v slaščičarni Kongresnega centra Brdo

Other documents (3)

  1. Tatjana Šubic: Priprava mesa za kulinarično uporabo
  2. Irena Gril, Tatjana Šubic: Erasmus+ gostujoča predavanja in usposabljanje v Brugesu
  3. Tatjana Šubic: Nov priročnik o izdelavi jogurta, sira in masla