Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij samostojnih visokošolskih in višješolskih izobraževalnih organizacij
Uvodnik
Iskanje
Brskanje
Statistika
Obvestila
Kontakti
Prijava
Statistika ReVIS
A+
|
A-
|
SLO
|
ENG
Osnovno
Top lestvice
Gradiva
Datoteke
Letna poročila
Mentor
Osnovno
Bibliografija
Objave zaključnih del
Top ključne besede
Pojavnost ključnih besed
Komentorji
Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.
Diplomska dela (5)
Lucija Šprajc:
Fermentirani mlečni izdelek z dodano hranilno vrednostjo
Ida Kušar:
Vpliv deleža mlečne maščobe v mleku na senzorične lastnosti sira za žar
Ana Dolenc:
Primerjava lastnosti jogurtov in fermentiranega mandljevega napitka
Nejc Gubanc:
Izdelava presnih tort
Saša Ažbe:
Prilagoditev receptur biskvitnih mas v slaščičarni Kongresnega centra Brdo
Druga dela (3)
Tatjana Šubic:
Priprava mesa za kulinarično uporabo
Irena Gril, Tatjana Šubic:
Erasmus+ gostujoča predavanja in usposabljanje v Brugesu
Tatjana Šubic:
Nov priročnik o izdelavi jogurta, sira in masla