Repozitorij samostojnih visokošolskih in višješolskih izobraževalnih organizacij

Statistika ReVIS
A+ | A- | SLO | ENG

Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.

Diplomska dela (5)

  1. Lucija Šprajc: Fermentirani mlečni izdelek z dodano hranilno vrednostjo
  2. Ida Kušar: Vpliv deleža mlečne maščobe v mleku na senzorične lastnosti sira za žar
  3. Ana Dolenc: Primerjava lastnosti jogurtov in fermentiranega mandljevega napitka
  4. Nejc Gubanc: Izdelava presnih tort
  5. Saša Ažbe: Prilagoditev receptur biskvitnih mas v slaščičarni Kongresnega centra Brdo

Druga dela (3)

  1. Tatjana Šubic: Priprava mesa za kulinarično uporabo
  2. Irena Gril, Tatjana Šubic: Erasmus+ gostujoča predavanja in usposabljanje v Brugesu
  3. Tatjana Šubic: Nov priročnik o izdelavi jogurta, sira in masla